Loading...
Érdi éjszakai busz petíció 2018-09-26T15:23:01+00:00

Írd alá a petíciót!

Normális éjszakai buszjáratokat Érdre!

Fejezd ki te is aláírásoddal azon követelésedet, hogy az érdi embereknek ne kelljen a menetidőhöz igazítani programjaikat, hanem a menetidő igazodjon hozzájuk!

A jelenlegi esti buszközlekedés az érdiek számára használhatatlan. El kell érnünk, hogy az érdi embereknek ne kelljen a menetidőhöz igazítani programjaikat, hanem a menetidő igazodjon hozzájuk! Senkinek ne kelljen kilométereket gyalogolnia a városszéli megállóból hazafelé. Legyen valódi éjszakai járat legalább óránként. Támogasd te is petíciónkat aláírásoddal!

A jelenlegi helyzet tarthatatlan:

– Az érdiek és a környéken élők jelenleg ki vannak zárva egyes budapesti munkalehetőségekből. Hajnalban kezdő buszvezető vagy árufeltöltő nem tud eljutni munkahelyére, egy éjfélkor záró üzlet munkatársa nem tud hazajutni!

– Nem elérhető helyből Budapest nyüzsgő esti-éjszakai élete sem. Színház, mozi vagy bármilyen szórakozás utáni hazatérés komoly szervezési feladatot ró az érdiekre.

– Pest megye egyetlen megyei jogú városából a reggeli távolsági utazások is problémát jelentenek. Az első Budapestről induló vonat, vagy ferihegyi repülő elérhetetlen Érdről.

Járjon valódi éjszakai busz Érdre!

A jelenlegi éjszakai buszközlekedésnek valódi, az érdiek számára használható értéke nincsen, az csak látszatmegoldás. Az érdiek jelenleg ki vannak zárva budapesti munkalehetőségekből, egy hajnalban kezdő buszvezető vagy árufeltöltő nem tud eljutni munkahelyére, egy éjfélkor záró üzlet munkatársa nem tud hazajutni!

Nem elérhető helyből Budapest nyüzsgő esti-éjszakai élete. Színház, mozi vagy bármilyen szórakozás utáni hazatérés komoly szervezési feladatot ró az érdiekre, csak azért, mert nem közlekedik oda valóban használható éjszakai járat. Pest megye egyetlen megyei jogú városából a reggeli távolsági utazások is problémát jelentenek. Az első Budapestről induló vonat, vagy ferihegyi repülő elérhetetlen Érdről. Márpedig az, hogy a megyeszékhelyekre, egyetemi városokba reggel nyolcra odaérjen az ember, szintén nem egy elrugaszkodott elvárás. A fiataloknak meg kell teremteni a lehetőséget, hogy biztonságban, normálisan hazajussanak Érdre. Ne a menetidőhöz igazítsák a programjaikat, a menetidő igazodjon hozzájuk!

A jelenlegi megoldások nem megfelelőek, senkinek ne kelljen kilométereket gyalogolnia a városszéli megállóból hazafelé!